SPAR 21%

Life-Bed travel/festival kit

Original price was: kr. 506,00.Current price is: kr. 399,00.

Køb et færdigt Life-Bed kit og spar penge.

Kittet indeholder 3 stk. Life-Bed letvægtsmadrasser og 3 stk. Life-Bed letvægtspuder pakket i en Life-Bed travelcase. Værdi ialt 3 x kr. 149,- + kr. 59,- = 506,-

Du har mulighed for, at tilføje op til to ekstra madrasser/puder da kassen kan rumme maksimalt 5 sæt. Kittet er perfekt til rejser og festivaller hvor pladsbesparelse er af største betydning. Læs mere under afsnittene festivals og holiday.

Skal du på rejse, men ønsker ikke besværet med ind checket bagage eller betalt håndbagage, er denne Life-Bed travel case den perfekte løsning. Den er tilladt som håndtaske/purse på f.eks. Wizz Air, Ryan Air, Easy Jet og mange flere – nok alle 🙂 (Gældende pr. 23/9-2020)

Den er lavet i 2-lags eksport genbrugspap og er udstyret med et praktisk håndtag, som kan skubbes ned i kassen, så den overholder de angivne mål. Kan foldes sammen, så den bliver helt flad, så den let kan opbevares f.eks. bag et skab eller en kommode.Udvendige mål: 19.5 x 24.5 x 39.5 cm.

Rum indhold: 16.4 Liter
Vægt m/håndtag: 470 gram
Bemærk! Den leveres foldet og der sidder en fragtlabel på siden.

Den er godkendt til at rumme 5Kg. men kan sagtens tåle mere. Dog er håndtaget ikke godkendt til mere end max. 5 kg.
Der gives IKKE garanti på håndtaget, da det ved hårdhændet brug og pludselige bevægelser i nogle tilfælde kan hives igennem pappet. Men ved almindelig brug og rolige bevægelser er det sjældent et problem med op til 5 kg i kassen. Den er ikke vandtæt og da den er lavet af pap, vil den blive ødelagt af vand.

Life-Bed er oprindeligt designet som en en-gangs “nødhjælps” madras til anvendelse i kortere tid (op til 3 måneder). Luften kan derfor ikke tages ud af den igen. Læs mere under Tech info og User instructions.

På lager

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Life-Bed travel/festival kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *