Airport transit

Life-Bed er den perfekte løsning når du har en overnight transfer i en lufthavn

Let, varm og komfortabel

Kender du det? At ankomme så sent i en lufthavn, og skal så tidligt videre næste morgen, at det er umuligt at nå frem og tilbage til et hotel? Løsningen er ofte at hænge i en stol, sove på en bænk eller ligge på det kolde gulv, da alle stole og bænke allerede er optaget.

Life-Bed er så let og fylder så lidt, at du let kan have den i håndbagagen. Den vejer 300 gram og fylder ikke mere end et ugeblad. Pakningen er 1 cm, tyk og måler kun 29x39cm. Den pustes let op med munden, og efter end brug punkteres den, og deponeres i affaldsbeholderen for genbrugsplastic. Se mere under sustainablility.

Life-Bed sikrer dig et behageligt og komfortabel leje. Oppustet er den 5 cm. tyk, 60 cm. bred og 180 cm. lang. Den er belagt med et non-woven fiber materiale som er blødt og behageligt.

Hvordan opstod Life-Bed?

Ideen opstod en aften i november 2013, da vi så TV. Nyhederne viste billeder fra tyfonen som havde ramt Philippinerne. Bygninger var smadret, kæmpe landområder var oversvømmet, og de stakkels mennesker havde ingen steder at sove, og måtte ligge på den bare og våde jord. De var ofte gennemblødte og de frøs. Især børne var hårdt ramt. Flere blev syge med infektioner og lungebetændelse som følge af underafkøling. Vejene var ødelagte, broer var styrtet sammen, og det var umuligt at nå de ramte områder med lastbiler eller andre køretøjer, som kunne bringe dem madrasser og tæpper. Dem som det lykkedes at komme ud til, havde ikke stor gavn af det, da både madrasser og tæpper hurtigt blev gennemblødte pga. af oversvømmelserne og den våde jord.
Vi kiggede på hinanden og sagde “Det må der da kunne findes en løsning på”. Vi besluttede at opfinde en perfekt løsning. En løsning som kunne distribueres næsten uanset forholdende. Den måtte ikke fylde noget, den skulle være ultra let og samtidig være 100% vandtæt, varmeisolerende og komfortabel. En madras som kunne nå den fjerneste afkrog i verden på under 24 timer, og som skulle kunne distribueres fra motorcykel, hesteryg eller endda smides ud fra en helikopter.
Efter lang tids tænkning, design og tests nåede vi frem til det vi har i dag “Life-Bed.