Festival camp

Life-bed er en pladsbesparende løsning til enhver festival camp.

Pladsbesparende og let.

Enhver som har været på festival ved, at luftmadrasser, liggeunderlag, luftpumpe osv. optager alt for meget plads og vejer for meget. Det går ud over mængden af mad og drikkevarer man kan medbringe. Med Life-Bed som kun fylder som et ugeblad 1x29x39 cm. og kun vejer 300 gram, bliver der meget mere plads til alle de vigtige ting.
Oppustet måler er madrassen 5 cm. tyk og måle 60×180 cm. Puden er også 5 cm. tyk og måler 30x60cm.
Der behøves ingen pumpe, da Life-Bed let kan pustes op med munden. Efter endt brug kan Life-Bed deponeres i en beholder til genbrugsplast. Den er 100% genanvendelig under “Recycling code 5”

Hvordan opstod Life-Bed?

Ideen opstod en aften i november 2013, da vi så TV. Nyhederne viste billeder fra tyfonen som havde ramt Philippinerne. Bygninger var smadret, kæmpe landområder var oversvømmet, og de stakkels mennesker havde ingen steder at sove, og måtte ligge på den bare og våde jord. De var ofte gennemblødte og de frøs. Især børne var hårdt ramt. Flere blev syge med infektioner og lungebetændelse som følge af underafkøling. Vejene var ødelagte, broer var styrtet sammen, og det var umuligt at nå de ramte områder med lastbiler eller andre køretøjer, som kunne bringe dem madrasser og tæpper. Dem som det lykkedes at komme ud til, havde ikke stor gavn af det, da både madrasser og tæpper hurtigt blev gennemblødte pga. af oversvømmelserne og den våde jord.
Vi kiggede på hinanden og sagde “Det må der da kunne findes en løsning på”. Vi besluttede at opfinde en perfekt løsning. En løsning som kunne distribueres næsten uanset forholdende. Den måtte ikke fylde noget, den skulle være ultra let og samtidig være 100% vandtæt, varmeisolerende og komfortabel. En madras som kunne nå den fjerneste afkrog i verden på under 24 timer, og som skulle kunne distribueres fra motorcykel, hesteryg eller endda smides ud fra en helikopter.
Efter lang tids tænkning, design og tests nåede vi frem til det vi har i dag “Life-Bed.

Cookie-indstillinger