SPAR 44%

6 madrasser/puder til Ukraine

Original price was: kr. 894,00.Current price is: kr. 499,00.

Vi giver 44% rabat på 6 stk. Life-Bed og puder, hvis du til gengæld vi sende dem til Ukraine.

Vi har indtil videre sendt 2.100 Life-Bed til Ukraine, men de har, så længe krigen raser og byer evakueres, brug for flere. Vi vil naturligvis gerne hjælpe, men har ikke mulighed for selv at finansiere dem, så her har de brug for din hjælp.

Du kan her købe 6 madrasser og 6 puder og vælge om de skal sendes som generel nødhjælp via det Europæiske koordinationscenter i Warzawa, Polen. Det er inkl. i prisen. De ekspederes via Post Nord samt det Ukrainske Postvæsen.

Eller om de skal sendes til front linien hvor primært militært personel, men også mennesker som ikke evakueres, får dem. De sendes via Blue Water Shipping til den kirkelige organisation Grace Church i Bila Tserkva i Ukraine som står for uddelingen af dem. Madrasserne gives primært til soldater ved fronten, som kun har mulighed for at hvile direkte på jorden eller på hårde træplader, som er sat op på 4 ben.

Normalt koster en madras med pude kr. 149,- Men vi vil gerne hjælpe, så hvis du også gerne vil hjælpe, kan du her købe dem til stærkt reduceret pris. I beløbet er inkluderet transport omkostninger.

Hvordan fungerer det?
Du bestiller kassen med de 6 madrasser og puder her på siden. Når du har gjort det, vil du indenfor 10 arbejdsdage modtage den fra os.
I kassen ligger der en forsendelseslabel, som du skal sætte på pakken med bred klar tape. Herefter afleverer du pakken hos PostNord, som klarer resten helt automatisk.
Du må gerne tage et billede af kassen, når du sender den, og enten maile det til os, eller del det på Instagram under #LifeBedTilUkraine. Så ved vi at du har sendt den. Dette er dog IKKE et krav, det er helt frivilligt.

Life-Bed er oprindeligt designet som en en-gangs “nødhjælps” madras til anvendelse i kortere tid (op til 3 måneder). Luften kan derfor ikke tages ud af den igen. Læs mere under Tech info og User instructions.

 

Varenummer (SKU): 987-1-1-1-1 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 madrasser/puder til Ukraine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *